HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα το «1ο Regularity Rally Βοστίτσα»

Ξεκινά σήμερα 18/11 η πορεία της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, στους δρόμους του ιστορικού αυτοκινήτου, με αριθμό σ...

Ξεκινά σήμερα 18/11 η πορεία της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, στους δρόμους του ιστορικού αυτοκινήτου, με αριθμό συμμετοχών ρεκόρ, για φέτος, στα Regularity Rally του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Πρόκειται για το δεύτερο ρεκόρ για την ΑΛΜΑ, μετά τις συμμετοχές του «8ου Πύργος Cafe-Bar Rally Sprint Αιγίου» τον περασμένο Ιούνιο. Το «1ο Regularity Rally Βοστίτσα» διοργανώνεται από αχαϊκό σωματείο, τόσο παρόντων αχαιών όσο και πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα, κάτι που θεωρείται ενθαρρυντικό από τους διοργανωτές. Ο αγώνας αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία, με συνεισφορά της αγοράς του Αιγίου και των φορέων, ενώ θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Παναγόπουλος Θανάσης με το προσωπικό του αυτοκίνητο αντίκα, για να σημάνει την έναρξη του αγώνα. Θα εκκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια και τα αυτοκίνητα θα κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο Αιγιάλειας-ΑκράταςΚαλαβρύτων διανύοντας 145χλμ, σε ράλλυ χρονικής ακρίβειας και όχι ταχύτητας. Το πρόγραμμα περιλαβάνε διοικητικό και τεχνικό έλεγχος στα Ψηλαλώνια (8π.μ-10π.μ), στις 10.30 π.μ εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου από την πλατεία, στάση στα Καλάβρυτα (1μ.μ2μ.μ) και στις 3.30μ.μ τερματισμός πρώτου στα Ψηλαλώνια, εκεί που θα γίνει και η απονομή (4.30μ.μ). Μεγάλος χορηγός είναι το «Πύργος cafe-bar», και άλλοι χορηγοί το πρατήριο καυσίμων «Oικονόμου Fuels», το Autovision Κτεο Αιγίου και τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων «Παπαδόπουλος Χαράλαμπος».Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιάλειας (ΝΠΔΔ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.