Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ναρκωτικά στο Αίγιο κλοπές στην Πάτρα - Το Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστο...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 47 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, έξι συσκευασίες βουπρενορφίνης, συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων, καθώς και πέντε ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη τριών  ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27, 25 και 18 ετών, διότι, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 53χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν δύο  ξύλινες παλέτες τις οποίες φόρτωσαν σε φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δράστες κατόπιν συντονισμένων αναζητήσεων εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ όλα τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Το όχημα των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη, συνολικούς βάρους 2,4 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.