HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ριζούλης σε Τεληγιορίδου για τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων

Ο βουλευτής Ανδρέας Ριζούλης συναντήθηκε χθες Τετάρτη στην Αθήνα µε την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυµπία Τεληγιορίδου προκειµένουν...

Ο βουλευτής Ανδρέας Ριζούλης συναντήθηκε χθες Τετάρτη στην Αθήνα µε την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυµπία Τεληγιορίδου προκειµένουν να προωθήσει εκ νέου τα σοβαρά ζητήµατα κτηνοτροφίας στην περιοχή.
Κατά τη συνάντηση και σύµφωνα µε την ανακοίνωση του βουλευτή, τέθηκαν από τον αχαιό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:
Η εξαίρεση αρκετών κτηνοτρόφων της ∆υτικής Ελλάδας από το µέτρο της «βιολογικής κτηνοτροφίας», λόγω της αλλαγής των όρων της προκήρυξης. Η Υφυπουργός ανέφερε πως το υπουργείο αναζητά τρόπους και πόρους ώστε να ενταχθούν και οι επιλαχόντες κτηνοτρόφοι.
Η αδυναµία πολλών παραγωγών να καταθέσουν τις προκαταβολές εξαγοράς δασικών εκτάσεων, σύµφωνα µε τους νέους δασικούς χάρτες. Το ζήτηµα έχει τεθεί παράλληλα και στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ. Φάµελλο.
Το ζήτηµα του ελέγχου στο γάλα και την παραγωγή φέτας.
Η υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα κατατεθεί και νοµοθετική ρύθµιση ώστε να ελέγχονται πιο αποτελεσµατικά τα ισοζύγια αλλά και οι δρόµοι του προϊόντος. Επίσης οι έλεγχοι αυξάνονται ώστε να στηριχθεί το εθνικό προϊόν, η φέτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.