Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρεσιτάλ λαθών και ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Γερμανία

Με αποτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από σωρεία λαθών (17), στέφθηκε η πρώτη εφετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού εκτός των συνόρων. Οι «πράσι...

Με αποτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από σωρεία λαθών (17), στέφθηκε η πρώτη εφετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού εκτός των συνόρων. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 80-79 από την Μπάγερν Μονάχου στην «Audi Dome Arena», για την 2η αγωνιστική της Euroleague, με το τριφύλλι να γνωρίζει την πρώτη απώλεια της σεζόν. Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Γερμανίας πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Παρότι ξεκίνησε καλά το ματς στο Μόναχο, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τις γνωστές «ασθένειες» στα εκτός έδρας παιχνίδια του και με τον Νικ Καλάθη σε μέτρια βραδιά γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Λάνγκφορντ να «κουβαλάει» τους πράσινους στην επίθεση, αλλά τους Αντετοκούνμπο και Γκιστ να κάνουν τραγικά λάθη, χαρίζοντας τη νίκη στους Γερμανούς.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 40-41, 56-58, 80-79

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.