HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναθηναϊκός - Γκραν Κανάρια 102-87

Με... σβηστές τις μηχανές στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, απέναντι σε έναν αντίπαλο όμως που δεν ενδείκνυ...

Με... σβηστές τις μηχανές στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Euroleague, απέναντι σε έναν αντίπαλο όμως που δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα...

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους την ήττα στο Μόναχο και απέναντι στην «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Γκραν Κανάρια, έφτασαν άνετα στο τελικό 102-87, για την 3η αγωνιστική, βελτιώνοντας σε 2-1 το ρεκόρ τους. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί υπέστησαν τη δεύτερη ήττα, ενώ προσγειώθηκαν απότομα μετά το «μπαμ» επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να αφήσει στην... άκρη την άμυνα, ακολουθώντας το ρυθμό της Γκραν Κανάρια και δικαιώθηκε, καθώς αξιοποίησε όλους τους αιφνιδιασμούς, ενώ είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων.

Ωστόσο, ο Τσάβι Πασκουάλ σίγουρα αποχώρησε προβληματισμένος από τους 87 πόντους που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, την αστοχία των παικτών από τα 6.75 (3/12) και το γεγονός ότι και τα 29 τρίποντα που επιχείρησαν οι αντίπαλοι έγιναν υπό ιδανικές συνθήκες, απόρροια της κακής περιφερειακής άμυνας των «πράσινων».

Πρωταγωνιστές της επίθεση των νικητών οι Κιθ Λάνγκφορντ και Λούκας Λεκαβίτσιους, οι οποίοι σημείωσαν από 16 πόντους, ενώ εξαιρετική δουλειά έκαναν οι Ιωάννης Παπαπέτρου με 15 πόντους, Νίκος Παππάς με 13 και ΝτεΣον Τόμας με 12.

Από τους Ισπανούς, οι οποίοι μάταια επέμεναν από τα 6.75 για να γυρίσουν το παιχνίδι (μέτρησαν μόλις 9/29 τρίποντα), ξεχώρισαν οι Έρικσον (15π.) και Έβανς (15π.)

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 50-36, 74-55, 102-87
sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.