HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην τελική ευθεία για το Run Greece Πάτρας

Το «γαλάζιο ποτάμι» του «Run Greece», της επιτυχημένης σειράς αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής, θα περάσει και φέτος από την Πάτρα, προσφ...

Το «γαλάζιο ποτάμι» του «Run Greece», της επιτυχημένης σειράς αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής, θα περάσει και φέτος από την Πάτρα, προσφέροντας όμορφες στιγμές σε θεατές και συμμετέχοντες.

Η φετινή διοργάνωση προγραμματίστηκε για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και αυτή θα είναι, μάλιστα, η 7η στάση της στην πόλη μας. Στόχος των διοργανωτών είναι να δώσουν «παρών» 5.000 δρομείς και πολλαπλάσιοι θεατές, ενισχύοντας έτσι την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, ενώ για ακόμη μια χρονιά ο αγώνας θα έχει ιερό σκοπό, στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε δύσκολες εποχές.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και Παιδιών, με τις εγγραφές να ανοίγουν άμεσα μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr/index.php/registration-patra. Οι ενδιαφερόμοι μπορούν επίσης να συμπληρώνουν την σχετική έντυπη αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας πελοποννήσου στο κλειστό προπονητήριο στην περιοχή Λαδόπουλου (τέρμα Ηλέκτρας) από σήμερα έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου (από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ.).

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ. και στην συνέχεια από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου (10π.μ.-2μ.μ. και 6-9μ.μ.), καθώς επίσης και τα Σάββατο 22 και 29 Σεπτεμβρίου (10π.μ.-2μ.μ.) οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται και στο ισόγειο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.