HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάνω από 15.000 τα αυθαίρετα στην Αχαΐα

H Πάτρα και η υπόλοιπη Αχαΐα είναι ο «παράδεισος» της παράνομης δόμησης και των αυθαιρέτων σε ότι αφορά στις κατανομές των κτισμάτων που ...

H Πάτρα και η υπόλοιπη Αχαΐα είναι ο «παράδεισος» της παράνομης δόμησης και των αυθαιρέτων σε ότι αφορά στις κατανομές των κτισμάτων που έχουν δηλωθεί και αποτυπωθεί στη Δυτική  Ελλάδα  την Κεφαλλονιά τη Ζάκυνθο και την Ιθάκη όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου .

Συγκεκριμένα στην Αχαΐα έχουν καταγραφεί 15.308 αυθαίρετα και έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 36.9 εκ. ευρώ. Τη δεύτερη θέση κατέχει η Αιτωλοακαρνανία με 12.168 αυθαίρετα και πρόστιμα που ανέρχονται στα 24.2 εκ. ευρώ και ακολουθεί η Ηλεία με 7.765 αυθαίρετα , με το ύψος των προστίμων να ανέρχεται στα 21.1 εκ. ευρώ.

Στην Κεφαλονιά είναι δηλωμένα 4.683 αυθαίρετα με τα πρόστιμα να φτάνουν στα 25.6 εκ. ευρώ ενώ στη Ζάκυνθο ο αριθμός των αυθαιρέτων ανέρχεται σε 4507 με το ποσό των προστίμων να φτάνει στα 35.0 εκ ευρώ. Ουραγός είναι η Ιθάκη με 363 αυθαίρετα και 1.2 εκ. ευρώ πρόστιμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναλογικά με την έκταση και τον πληθυσμό και σε συνδυασμό με την αξία γης και τοποθεσίας, τα προς είσπραξη ποσά από τα νησιά της Κεφαλλονιάς και της Ζακύνθου είναι πολλαπλάσια αυτών που αντιστοιχούν για την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.