Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Δεν θα είναι τυπική η συμμετοχή μας στο Champions League»

Η κάμερα της UEFA βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να προετοιμάσει το εκτενές αφιέρωμα στην πρ...

Η κάμερα της UEFA βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να προετοιμάσει το εκτενές αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ενόψει της συμμετοχής της στους ομίλους του Champions League.

Η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ
“Συνέντευξη στην κάμερα της UEFA έδωσε ο προπονητής της ομάδας μας, Μαρίνος Ουζουνίδης, την περασμένη Πέμπτη, λίγο μετά την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League, όταν στα Σπάτα πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος αγιασμός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ.

Η κάμερα της UEFA ήταν εκεί αφού προετοιμάζει αφιέρωμα για το θαύμα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και την επιστροφή της στην ελίτ της Ευρώπης μέσα από μία καταπληκτική ποδοσφαιρική διαδρομή.

Όπως και η κάμερα του AEK TV για το video που μπορείτε να δείτε με τον αγιασμό της ομάδας, την πρώτη προπόνηση του Γιάννη Γιαννιώτα αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να παρακολουθούν όλοι μαζί στα Σπάτα την πρώτη κλήρωση της ομάδας στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια, κάνοντας τα δικά τους σχόλια και προσπαθώντας να προβλέψουν τον «κιτρινόμαυρο» όμιλο.

«Για την ΑΕΚ αποτελεί τεράστια ώθηση η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Eίναι κάτι που ολόκληρος ο οργανισμός της ομάδας το περίμενε για χρόνια. Τα συναισθήματα ήταν υπέροχα. Είναι κάτι που όλοι συνδέουν με τα όνειρά τους για την ομάδα. Οι οπαδοί θέλουν να δουν και πάλι την ομάδα τους στην κορυφαία διοργάνωση, οι ποδοσφαιριστές μου θέλουν να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και εγώ ως προπονητής θέλω να αντιμετωπίσω τους καλύτερους.

Γνώριζα ότι σε κάθε περίπτωση θα βρίσκαμε στο δρόμο μας πολύ δύσκολους αντιπάλους» δήλωσε ακόμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της UEFA, λίγο μετά την κλήρωση: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για εκείνους. Δεν θεωρώ ότι η παρουσία μας θα είναι τυπική με απλή συμμετοχή στον όμιλο. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε προβλήματα στους αντιπάλους μας» απάντησε σχολιάζοντας την κλήρωση.

«Προσωπικά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να αντιμετωπίσω τους καλύτερους προπονητές. Αναλύοντας αυτά τα παιχνίδια και τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων μπορείς να μάθεις πράγματα που χρησιμεύουν πολύ στο μέλλον και που σε βοηθούν να εξελιχθείς ως προπονητής. Είναι πάντα όμορφο να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους με την προϋπόθεση να μαθαίνεις από αυτούς.

Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο εξελίσσεται σε καθημερινή βάση πλέον και μπορεί να διδαχθείς πολλά κάθε μέρα. Ποτέ δεν πίστευα ότι γνωρίζω τα πάντα. Αντίθετα πιστεύω ότι κάθε μέρα έχεις να κοιτάξεις πράγματα για να βελτιώνεσαι. Συμπερασματικά εκτιμώ ότι από τη στιγμή που θα έχω την ευκαιρία να αντιμετωπίσω αυτούς τους προπονητές είναι κάτι που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος προπονητής στο μέλλον».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ΑΕΚ στη συμμετοχή της στη διοργάνωση ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για στόχους. Εκτός από την κλήρωση αυτό που θα μετρήσει είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας πριν από κάθε ματς και ποια θα είναι η προσέγγιση που θα επιλέξεις για κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.