Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσλήψεις στο Δημόσιο: Χιλιάδες θέσεις σε νοσοκομεία, υπουργεία και ΟΤΑ

Οι προκηρύξεις αφορούν την πρόσληψη συνολικά 2.075 μόνιμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς, Δήμους και νοσοκομεία. Συγκεριμένα, αναμένετα...

Οι προκηρύξεις αφορούν την πρόσληψη συνολικά 2.075 μόνιμων υπαλλήλων σε δημόσιους φορείς, Δήμους και νοσοκομεία.

Συγκεριμένα, αναμένεται η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Συνολικά θα ανοίξουν 757 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Το προσωπικό στους δήμους θα απασχοληθεί ως επί το πλείστον στον τομέα της καθαριότητας. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για συμπληρωματική προκήρυξη στον μεγάλο διαγωνισμό 3Κ/2018 και προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες.

Οι θέσεις που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ) ενώ η πλειονότητά τους θα καλυφθεί από υποψήφιους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Σε ό,τι αφορά τις ειδικότητες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης – που θα είναι και οι περισσότερες – μεταξύ άλλων θα ζητηθούν καθαριστές, προσωπικό γενικών καθηκόντων, φύλακες, επιστάτες καθαριότητας, εργάτες διαφόρων ειδικεύσεων αλλά και εξωτερικών χώρων.

Αντίστοιχα, οι ενδιαφερόμενοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πρέπει να γνωρίζουν ότι στη λίστα με τις προς έγκριση ειδικότητες της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής βαθμίδας περιλαμβάνονται ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες, εργοδηγοί, οδηγοί απορριμματοφόρων, οδηγοί φορτηγών, προσωπικό διοικητικού – λογιστικού τομέα, χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, χειριστές μηχανημάτων καθαριότητας.

Λιγότερες θα είναι οι ειδικότητες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, με τις θέσεις να καλύπτουν βιολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, πολιτικοί μηχανικοί, γεωλόγοι, οικονομολόγοι και από την Τεχνολογική Εκπαίδευση μηχανικοί δομικών έργων, λογιστές, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνολόγοι περιβάλλοντος.

Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα – το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου – θα εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 1.200 μόνιμες θέσεις για προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία. Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να εκδοθεί Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που προβλέπει τις εν λόγω προσλήψεις. Εκτός από διοικητικό προσωπικό, θα προκηρυχθούν θέσεις για νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

Οι θέσεις αφορούν: 

ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων
ΠΕ Ακτινοφυσικών
ΤΕ Εργοθεραπευτών
ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας
ΤΕ Νοσηλευτών
ΤΕ Φυσικοθεραπείας
ΠΕ Νοσηλευτών
ΠΕ Πληροφορικής
ΔΕ Νοσηλευτών
ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
ΤΕ Λογοθεραπευτών
ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων
ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας
ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών
ΥΕ Τραυματιοφορέων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.