Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευθύμιος Βαζαίος: Ο Πονηρός Πολιτευτής και η κακοποίηση των Μαθηματικών

γράφει ο Ευθύμιος Βαζαίος Με αφετηρία την πρώτη δική του τραγική σεζόν, παρουσίασε με ύφος διθυραμβικό την επακόλουθη άνοδο εισιτηρίων...

γράφει ο Ευθύμιος Βαζαίος
Με αφετηρία την πρώτη δική του τραγική σεζόν, παρουσίασε με ύφος διθυραμβικό την επακόλουθη άνοδο εισιτηρίων και εισπράξεων σαν απόδειξη «ανάπτυξης»! Παρουσίασε δηλαδή την καμπύλη εκμάθησής του σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη «ανάπτυξης». 
Ποιας ανάπτυξης; εκείνης που έφερε η δωρεάν κατανάλωση ρακόμελων στο σαλέ; Σανό για τους αφελείς και τους αδαείς, που ευτυχώς τελειώνουν!
Μάλιστα, όπου τα εισιτήρια δεν τον βόλευαν, εφεύρε τον όρο «επισκέπτες», χωρίς να μας πει πώς άραγε τους μετράμε. Γιατί σε μερικές περιπτώσεις οι «επισκέπτες» αυξάνονται, ενώ τα εισιτήρια πέφτουν; Δωρεάν είσοδος «φίλων», ή «ανάπτυξη» με τζάμπα εισιτήριο;
Αν επεκτείνουμε την περίοδο επισκόπησης, λαμβάνοντας υπόψη και την τετραετία 2010-2014, θα δούμε ότι η «ανάπτυξη» δεν ήταν άλλο παρά μείωση, και μάλιστα της τάξεως του 20-30%. Για τόση «ανάπτυξη» μιλάμε!
Να είμαστε έτοιμοι· καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, θα ακούσουμε τερατολογίες πολλές! Φιλτράρισμα με την απλή λογική χρειάζεται!    
Ε. Βαζαίος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.