HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπερ-Θετικό το πρώτο δείγμα της Α.Ε.Καλαβρύτων - Επικράτησε 7-1 του Απόλλωνα Αιγίου (ΦΩΤΟ)

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνισης η Α.Ε.Καλαβρύτων για την νέα αγωνιστική χρονιά αφού στο πρώτο φιλι...

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνισης η Α.Ε.Καλαβρύτων για την νέα αγωνιστική χρονιά αφού στο πρώτο φιλικό που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε του Απόλλωνα Αιγίου με 7-1.
Η ομάδα των Καλαβρύτων που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από 17 Αυγούστου με καθημερινό πρόγραμμα, σήμερα ξεκίνησε μια σειρά φιλικών αγώνων ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη την νέα αγωνιστική χρονιά.
Η ομάδα του Κωστή Βλάχου, αν και δέχτηκε πρώτη γκολ στο 7' από απευθείας εκτέλεση φάουλ, δουλεψε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και κατάφερε να σημειώσει 7 τέρματα, 4 στο πρώτο ημίχρονο ( 3 γκολ ο Γιαννόπουλος, 1 ο Παπαδόπουλος) και 3 στο δεύτερο (Ασπρούκος, Σταύρακας και Τζαβαλάς)
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς, Παπαχριστόπουλος, Φάκος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης, Μενύχτας, Γιαννόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Κοντογεώργης
Έπαιξαν ακόμη και οι Παπαδημητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος, Σταύρακας, Διον. Καλαμαράς, Παπαβραμόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Ίλντο, Γκέργκι, Προδρομάκης, Μικές, Σαρόγκο, Μητρόπουλος, Γιαννόπουλος, Λιακόπουλος, Θεοτοκάτος, Τσιάπι, Κεφαλωνίτης

Έπαιξαν ακόμη και οι Ντεντής, Ράπαϊ, Ασπρούκος, Μανίκας
➤Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα παίκτες, προπονητής και διοίκηση, επιφύλαξαν εκπληξη στον Γιώργο Μενύχτα που σήμερα έκλεισε τα 18.
➤Εξαιρετικές ηταν οι εντυπώσεις όλων των νέων παικτών της ομάδας, μάλιστα σκόραρνρ οι τρεις "νέοι" Γιαννόπουλος τρεις φορές και έπαιξε ένα ημίχρονο, Ασπρούκος ένα (έπαιξε 65λεπτά) και Σταύρακας που έπαιξε ένα ημίχρονο). 
➤Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου και καταχειροκρότησαν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.