Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου 2018

Σύλληψη ημεδαπής για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης ...

Σύλληψη ημεδαπής για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 14χρονη ημεδαπή, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι οικίας ημεδαπής και από το εσωτερικό του σπιτιού αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η δράστιδα από 20 έως 22-09-2018 με παρόμοιο τρόπο είχε διαπράξει τρεις ακόμη κλοπές σε οικίες, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 850 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 34χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και δέκα ναρκωτικά δισκία. 

Σύλληψη ημεδαπού για απρόκλητη σωματική βλάβη και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για σωματικές βλάβες παράνομη βία και απειλή 
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα ως υπάλληλος καταστήματος ιδιοκτησίας ημεδαπού, επιχείρησε να ματαιώσει διενεργούμενο φορολογικό έλεγχο, χτυπώντας έναν από τους δυο ελεγκτές με τα χέρια του στο πρόσωπο. 
Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απείλησε και εξύβρισε τους δυο υπαλλήλους με διάφορες φράσεις επιδιώκοντας την αποχώρηση τους από το κατάστημά του και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.