Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγκάλιασε την πρόκριση με... ντόρτια ο Ολυμπιακός

«Καταιγιστικός» Ολυμπιακός στην πρώτη εμφάνιση του στη σεζόν. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς «πάτησαν» τη Λουκέρνη και με φουλ επιθετικό ...

«Καταιγιστικός» Ολυμπιακός στην πρώτη εμφάνιση του στη σεζόν. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς «πάτησαν» τη Λουκέρνη και με φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, εξασφάλισαν ουσιαστικά από τώρα, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Με τον MVP, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει δις στο επίσημο ντεμπούτο του (γνωρίζοντας την αποθέωση από την εξέδρα), όπως και ο Γκερέρο, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν μόνο 4-0 της Λουκέρνης στο Καραϊσκάκη και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στα play off του Europa League. 
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Φορτούνη που έφτιαξε δύο γκολ, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού έστειλε δις (55’, 70’) την μπάλα στο δοκάρι. Την επόμενη Πέμπτη στις 20:30 η ρεβάνς στην Ελβετία. 
Επιστροφή για Τοροσίδη και Φετφατζίδη, που έτυχαν αποθέωσης στο φαληρικό γήπεδο, μπαίνοντας ως αλλαγή προς το φινάλε. 
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς/4-2-3-1): Γιαννιώτης -Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μιράντα, Ομάρ- Καμαρά, Μπουχαλάκης- Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε - Γκερέρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.