Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγιασμός για Ευλογημένη Πορεία της ΩΡΑΣ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Με μια απλή και κατανυκτική τελετή Αγιασμού ευλογήθηκαν τα γραφεία και το προσωπικό της νέας Καλαβρυτινής Εφημερίδας «Η ΩΡΑ των Καλαβρύτ...

Με μια απλή και κατανυκτική τελετή Αγιασμού ευλογήθηκαν τα γραφεία και το προσωπικό της νέας Καλαβρυτινής Εφημερίδας «Η ΩΡΑ των Καλαβρύτων», για την καλή πορεία της νέας εφημερίδας και την ενδυνάμωση των προσπαθειών των συντελεστών της μέσα από την Θεία Χάρη.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ευσέβιος μετά της συνοδείας του, ο οποίος μετά το πέρα της Ιεράς Τελετής, ευχήθηκε στους συντελεστές της εφημερίδας, να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους, πάντα με γνώμονα το καλό της περιοχής μας και η νέα εφημερίδα που κέρδισε ήδη το αναγνωστικό κοινό με την σοβαρότητα, την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα, να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να μην αλλάξει τον χαρακτήρα της.  
Παρών στα γραφεία της "ΩΡΑΣ" και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λαζουράς, ο οποίος ευχήθηκε από καρδιάς, στους δημιουργούς της εφημερίδας, να συνεχίσουν τα έως τώρα δείγματα γραφής ποιότητας, πλουραλισμού και αντικειμενικότητας,  ώστε η εφημερίδα να συνεχίσει, τη σοβαρή, έγκυρη, έγκριτη και αντικειμενική πληροφόρηση των πολιτών μας και να διαγράψει ιστορική πορεία ενημερώνοντας τους Καλαβρυτινούς και γενικότερα κάθε αναγνώστη της.
Στην αντιφώνηση του ο εκδότης της ΩτΚ κ Κυριαζής αφού ευχαρίστησε τόσο τον Άγιο Ηγούμενο όσο και τον Δήμαρχο αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους, δεσμεύτηκε ότι η συνεχής προσπάθεια για την αντικειμενική έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση είναι και θα παραμείνουν οι βασικές αρχές στη λειτουργία της εφημερίδας των Καλαβρύτων.  
Στην σεμνή εκδήλωση η οποία έγινε χωρίς ιδιαίτερες προσκλήσεις και ευρεία δημοσιότητα, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Δ. Βαρβιτσιώτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών κα Χασαποπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων κα Χρονοπούλου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Σκεπαστού και Δημοτική Σύμβουλος κα Παπαναγιώτου, ο Πρόεδρος της Α.Ε. Καλαβρύτων και δημοτικός Σύμβουλος κ. Π. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος Καρνεσιωτών κος Μπαλαφούτας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιακόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημάρχου κα Παπαδάτου, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κος Γιαννάκης και άλλοι Καλαβρυτινοί φίλοι της ΩτΚ. 
Στο τέλος της Τελετής, παρατέθηκε μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και γενικά διαμορφώθηκε ένα ευχάριστο κλίμα με ζωντάνια στα γραφεία της ΩτΚ Μεγάλου Σπηλαίου 22 στα Καλάβρυτα.
Η ιδιοκτησία, ο Διευθυντής και το Προσωπικό της ΩΡΑΣ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ τους ευχαριστούμε όλους καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να παρευρίσκονται και ήταν εκεί με την ψυχή τους μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.