HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Καλοκαιρινή προσφορά ετήσιας κάρτας χιονοδρομίας

Καλοκαιρινή προσφορά ετήσιας κάρτας χιονοδρομίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για την χειμερινή περίοδο 2018-2019 μόνο με 165 €!...

Καλοκαιρινή προσφορά ετήσιας κάρτας χιονοδρομίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για την χειμερινή περίοδο 2018-2019 μόνο με 165 €!! 
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, πιστό στο ραντεβού του τα τελευταία χρόνια, προσφέρει την ετήσια κάρτα Χιονοδρομίας για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019, με 50% έκπτωση, στην τιμή των 165€!
Για πρώτη φορά μπορείς να την προμηθευτείς και με την πιστωτική σου κάρτα από 55€/μηνά, σε 3 ισόποσες δόσεις!!
Ο ολοκληρωμένος πλέον αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Πατρών (Ολυμπία Οδός) καθιστά το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων το κοντινότερο Χιονοδρομικό Κέντρο, με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα, με το 75% της διαδρομής να είναι σε κλειστό, ασφαλή αυτοκινητόδρομο. 
 Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το επίσημο site της εταιρίας του Χιονοδρομικού Κέντρου στο: www.kalavrita-ski.gr και μέχρι τις 31/08/2018. 
Μπες στο www.kalavrita-ski.gr συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και τη διεύθυνσή σου και θα λάβεις την ετήσια κάρτα σου για την χειμερινή περίοδο 2018-2019 στο χώρο σου, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση!!
Προσοχή:
Οι κάρτες είναι μόνο για προσωπική χρήση, και όχι για επαγγελματική, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.