HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Ξεχωριστή εκδήλωση υψηλού επιπέδου! (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, διοργάνωσε χθες 11 Αυγούστου 2018 το βράδυ, στην...

Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, διοργάνωσε χθες 11 Αυγούστου 2018 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του χωριού, μια ξεχωριστή και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Η Γενοκτονία των Ποντίων πριν 100 χρόνια - Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων πριν 75 χρόνια». 
Το θέμα αναπτύχθηκε μέσα από ιστορικά στοιχεία και ντοκουμέντα και με αναφορές στην παράλληλη ιστορία Αρκαδίας και Πόντου.  Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα, μουσική του Πόντου και των Καλαβρύτων, προβολή ντοκιμαντέρ, ομιλίες, χαιρετισμούς κλπ.
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο τ. Βουλευτής και Νομάρχης κος Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κος Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος Λειβαρτζινών Πάτρας κ. Θούας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρύτων κος Λεχουρίτης, ο Πρόεδρος ΤΚ Λειβαρτζίου κος Καλογεράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κος Ερμείδης, ο τ. Δήμαρχος Αροανίας κος Βασιλόπουλος και πολλοί άλλοι.
Εκδηλώσεις σαν και αυτή, ανεβάζουν πολύ ψηλά το πήχη των πολιτιστικών εκδηλώσεων και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κυρίως στον Πρόεδρο Λειβαρτζινών Αθήνας κ. Πανγιώτη Φράγκο.
Ρεμπέτικη βραδιά
Με πρωτοβουλία του Τοπικού συμβουλίου, τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων και την ένθερμη υποστήριξη των Συλλόγων Λειβαρτζινών Αθήνας και Πάτρας, διοργανώνεται στις 17 Αυγούστου 2018, στις 9 μμ, Ρεμπέτικη Βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.