HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκαριστικός αποκλεισμός για τον Ατρόμητο

Aν έχεις τύχη διάβαινε λέει η παροιμία και ο Ατρόμητος δεν την είχε, γνωρίζοντας σοκαριστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League...

Aν έχεις τύχη διάβαινε λέει η παροιμία και ο Ατρόμητος δεν την είχε, γνωρίζοντας σοκαριστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, στη ρεβάνς του Περιστερίου με αντίπαλο την Ντινάμο Μπρεστ.


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι, στο 80' βρήκαν το γκολ που τους έδινε την πρόκριση αλλά μια ολιγωρία στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τους στέρησε αυτή την επιτυχία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Σάκιτς (75' Μανούσος), Ουμπίντες, Κωτσόπουλος (60' Ενσικουλού), Μούγιακιτς (60' Βασιλακάκης), Κουλούρης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Κάβαλτσουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (82' Μπαμπαβό), Βίτους, Γιούζεπτσουκ, Οσουτσούκβου, Νόγιοκ, Σαβίτσκι, Χομπλένκο (68' Νεχάιτσικ), Φαμέγε (46' Νιβάλντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.