Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΡΑΧΝΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων!

Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνουν η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» και ο Εξωραϊστικός...

Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνουν η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Βραχναίων Καλαβρυτινών και "Ο Καλοτάς" στο όμορφο Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν δυναμικά με πολλή μουσική χορό το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 22:00 με τη συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος των "Alcatrash", που θα χαρίσει σε όλους μοναδικές στιγμές κεφιού στο πέτρινο θεατράκι του χωριού!

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με ποικιλία αγαπημένων δράσεων για όλες τις ηλικίες: διασκεδαστικά ομαδικά παιχνίδια και αγωνίσματα, κατασκευές- ζωγραφική, κρυμμένο θησαυρό, βραδιά παραδοσιακών χορών, γλέντι με σουβλάκια στην περιοχή Λουκά, χορό των γυναικών, λαχειοφόρο αγορά με υπέροχα δώρα. 

Ακόμα, την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 21:00 θα απολαύσουμε την ξεχωριστή παράσταση "Ο τρομερός εχθρός" με την ομάδα θεάτρου δρόμου των "X-Saltibagos"

Παράλληλα, η «Πολιτιστική Δράση» διοργανώνει Λαχειοφόρο αγορά με δώρα: ένα ποδήλατο IDEAL Trial 27,5”, μία φωτογραφική μηχανή Sony Digital Camera Cybershot DSC-H300 & ένα ψηφιακό ρολόι χειρός Honor Band 3. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 15/8 μετά την εκκλησία στο Καφενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.