HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κάτοικοι στα Χανιά έδειραν και έδεσαν επίδοξο ληστή

Ο άνδρας συνελήφθη εχθές το απόγευμα, με την κατηγορία της κλοπής, αφού αφαίρεσε από το σπίτι 39χρονου στο Βαμβακόπουλο προσωπικά αντικεί...

Ο άνδρας συνελήφθη εχθές το απόγευμα, με την κατηγορία της κλοπής, αφού αφαίρεσε από το σπίτι 39χρονου στο Βαμβακόπουλο προσωπικά αντικείμενα, με τον ιδιοκτήτη όμως να τον αντιλαμβάνεται.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης -που νωρίτερα είχε κλέψει και επιχείρηση- απείλησε τον ιδιοκτήτη με σουγιά, όμως αφοπλίστηκε και ο 39χρονος, μαζί με περαστικούς, τον πήραν στο κυνήγι, τον έπιασαν, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν με καλώδιο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι ο 31χρονος σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας είχε διαπράξει μια απόπειρα κλοπής σε οικία και μια κλοπή σε κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και κινητό τηλέφωνο. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.