HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό στίβου - Χρυσό η Στεφανίδη, αργυρό η Κυριακοπούλου

Μεγάλος θρίαμβος για τον Ελληνικό στίβο. Οι δύο πρώτες θέσεις στον τελικό του επί κοντώ στις γυναίκες, στο Βερολίνο, ανήκουν στις Κατερί...

Μεγάλος θρίαμβος για τον Ελληνικό στίβο. Οι δύο πρώτες θέσεις στον τελικό του επί κοντώ στις γυναίκες, στο Βερολίνο, ανήκουν στις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου
Η πρώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ξεπερνώντας τα 4,85μ., σε τρεις προσπάθειες, που αποτελεί και νέο ρεκόρ αγώνων και ισοφάριση της καλύτερης φετινής επίδοσης της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2014 και φαβορί του αποψινού αγώνα, Αντζέλικα Σιντόροβα, ενώ η δεύτερη έμεινε στα 4,80μ στην πρώτη της προσπάθεια (αφού είχε τρεις άκυρες στα 4,85μ.), σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση. 
Ετσι, η Στεφανίδη υπερασπίστηκε τον τίτλο της απο το το 2016 στο Αμστερνταμ, ενώ η 32χρονη σταρ πήρε το δεύτερο μετάλλιο στην καριέρα της μετά το χάλκινο του 2012 στο Ελσίνκι στην τέταρτη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 
Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα, Χόλι Μπράντσο, η οποία σταμάτησε στα 4,75μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.