HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Ναδάλ στον τελικό ο Τσιτσιπάς!

Τον σπουδαίο -και νούμερο 1 στον κόσμο- Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Rogers Cup ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος για να ...

Τον σπουδαίο -και νούμερο 1 στον κόσμο- Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Rogers Cup ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος για να φτάσει εκεί «καθάρισε» τέσσερα μεγαθήρια του τένις!
Πρώτος ήταν ο Ντόμινικ Τιμ (Νο 8 στον κόσμο) και ακολούθησαν ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 10), ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 3) και τώρα ο Κέβιν Άντερσον (νο6).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος σήμερα Κυριακή, 12 Αυγούστου κλείνει τα 20 του χρόνια, πέταξε έξω από το τουρνουά που διεξάγεται στο Τορόντο του Καναδά, τέσσερις τενίστες που βρίσκονται στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης κι έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι' αυτόν.
Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν πόντο πόντο, ο Τσιτσιπάς πέτυχε μια ακόμα ανατροπή.
Στο πρώτο σετ νικητής στο τάι μπρέικ με 7-6 ήταν ο Άντερσον. Στο δεύτερο ο 20χρονος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε 3-1, διαφορά που κράτησε μέχρι και το τέλος του σετ όπου κέρδισε με 6-4. Το τρίτο και τελευταίο σετ οδηγήθηκε και αυτό σε τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς δείχνοντας αυτοσυγκέντρωση τις δύσκολες στιγμές κατάφερε να κερδίσει με 7-6!
Αντίπαλός στον τελικό θα είναι ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, νούμερο 1 στον κόσμο αυτή τη στιγμή και κάτοχος 17 τίτλων Grand Slam και 79 τίτλων συνολικά, ο οποίος νίκησε στον έτερο ημιτελικό τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 38 στον κόσμο) με 7-6 (3), 6-4, σε μία ώρα και 49 λεπτά.
Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα, ανήμερα των 20ων γενεθλίων του Στέφανου Τσιτσιπά, στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.