HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος  Κλειτορολευκασίων Πάτρας (Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρόνης), χθες βράδυ στην...

Μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας (Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρόνης), χθες βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κλειτορίας. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν, ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας και ο κος Αθανάσιος Μπιλίτσης.
Παραβρέθηκαν: Ο Περιφερειάρχης και τιμώμενο πρόσωπο κος Κατσιφάρας, η Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κα Σία Αναγνωστοπούλου, ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κος Ιάσονας Φωτήλας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κοντογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χαροκόπος, ο τ. Βουλετής και Νομάρχης κος Κατσικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Χαρά Γεωργακοπούλου, Στέλλα Πανουτσακοπούλου, Δημήτρης Χουλιάρας και Βασίλης Καρράς, ο Πρόεδρος της Δ.Επιχείρησης Σπηλαίων Λιμνών κος Δουκλιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Ζυγούρας και κ. Μηλιτσόπουλος ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κλειτορίας κ. Μετζέλος, ο τ. Υπουργός κος Μαυραγάνης, η Σύμβουλος Δημάρχου κα Παπαδάτου,Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοταναίων κ Μαριάνθη Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ Καλαβρύτων κ. Τσάμης Νίκος η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κλειτορίας κα Παπουτσή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμοτών κος Χριστοδουλόπουλος, το μέλος του τομέα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ κος Κακκαβάς, ο πολιτευτής κος Τσιγκρής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραφε το kalavrytanews.com:
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.