HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος γεμίζει τους δρόμους με αστυνομικούς

Αστυνομικοί διευθυντές, ταξίαρχοι ακόμα και στρατηγοί της ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής απόφασης του πατρινού αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Α...

Αστυνομικοί διευθυντές, ταξίαρχοι ακόμα και στρατηγοί της ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής απόφασης του πατρινού αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αρη Ανδρικόπουλου, αφήνουν τα γραφεία και βγαίνουν στο δρόμο, ώστε από κοντά να συντονίζουν και να ελέγχουν τη δράση των αστυνομικών στην προσπάθεια για περιορισμό της εγκληματικότητας.

Η απόφαση ελήφθη ουσιαστικά κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που έγινε την Πέμπτη στην Κατεχάκη, με τη συμμετοχή αστυνομικών από όλη την Ελλάδα. Ο αρχηγός της Αστυνομίας μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι περιπολίες θα αυξηθούν και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις περιοχές όπου έχουν καταργηθεί τα αστυνομικά τμήματα.

Το παράδειγμα έδωσε πρώτος, ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος, στις 17 Αυγούστου, πραγματοποιώντας επιθεώρηση στο Λόφο του Φιλοπάππου, μετά τo θόρυβο που σημειώθηκε στον απόηχο του τραγικού θανάτου του 25χρονου σε περιστατικό ληστείας.

Βασικός στόχος για την ΕΛΑΣ παραμένει η εμφανής αστυνόμευση με εποχούμενες περιπολίες. Οπως μάλιστα είπε ο κ. Ανδρικόπουλος, οι περιπολίες θα αυξηθούν και θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις περιοχές όπου έχουν καταργηθεί τα αστυνομικά τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.