Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπύρος Θεοχάρης: Ανούσιες οι ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής για τους μαθητές

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή και που αφορούσε την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σχολίασε με ...

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή και που αφορούσε την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σχολίασε με ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "ΑΝΑΣΑ" Καλαβρύτων,  κ. Σπύρος Θεοχάρης.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:  
Προσπαθούμε με μεγάλη συμπάθεια και διάθεση να κατανοήσουμε την αξία της ανακοίνωσης της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Δεν μπορούμε όμως να βρούμε κανέναν ουσιαστικό λόγο πέραν του "τρίλεπτου της δημοσιότητας" και του ξεπερασμένου" είμαστε και εμείς εδώ ".
Αναφέρουμε επί λέξη " υπάρχουν πολλά κενά στα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, ενώ οι αποσπασμένοι στο Νομό δεν επαρκούν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των σχολείων και επίσης επιλέγουν σχολεία πεδινών περιοχών, κάνοντας χρήση του νόμιμου δικαιώματός τους να δηλώνουν σχολεία με σειρά προτεραιότητας. Επομένως  η κάλυψη των κενών που υπάρχουν στα  Γυμνάσια και Λύκεια  του Δήμου Καλαβρύτων θα γίνει με αναπληρωτές καθηγητές. " 
Ως συνήθως δηλαδη γύρω στα Χριστούγεννα!
Επίσης "το για το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους. Ωστόσο οι προσφορές των αυτοκινητιστών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό δεν είχαν ανοιχθεί ακόμη και δεν υπήρχε σαφής εικόνα για το ενδιαφέρον τους να καλύψουν όλα τα δρομολόγια που προκύπτουν. Ας ελπίσουμε ότι στο θέμα αυτό η κατάσταση θα εξελιχθεί καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά."
Με απλά λόγια κανένα από τα δύο βασικά ζητήματα τόσο  της στελέχωσης των σχολείων με διδακτικό προσωπικό όσο και της μεταφοράς των μαθητών λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχει λυθεί ! Ελπίζουμε όμως !
Με μεγάλη κατανόηση για το δύσκολο και πολύπλευρο έργο  που επιτελεί, θα προτρέπαμε την απερχόμενη Δημοτική αρχή  αντι να εκδίδει ανούσιες  ανακοινώσεις  και  να  εκλιπαρεί στις συναντήσεις με τους υπεύθυνους της κεντρικής εξουσίας η της ΠΔΕ για μια φωτογραφία να  ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αφορούν τον Δήμο μας ,πριν κλείσει και το τελευταίο σχολείο!!
Όχι άλλο "κάρβουνο" σεβαστείτε τον κόπο και την αγωνία μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.