Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μάγεψε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου

Mια εξαιρετική συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν (και ήταν πάρα πολλοί) στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων χθες βρ...

Mια εξαιρετική συναυλία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν (και ήταν πάρα πολλοί) στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων χθες βράδυ με γνωστές μελωδίες του Ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου.. Η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων για άλλη μια φορά μάγεψε το κοινό.
Ο Δήμαρχος Καλαβρυτων κ. Λαζουράς σημειώνει σχετικά:
"Μαγευτική, για άλλη μια φορά, η Φιλαρμονική Νέων του Δήμου μας, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, με μελωδικές συνθέσεις κλασσικής και σύγχρονης μουσικής, αποσπώντας τα συνεχή, δυνατά χειροκροτήματα,του πολυπληθούς κοινού.
Υποκλίνομαι και ευχαριστώ τα παιδιά μας και το μαέστρο Γιώργο Μπαμπαράκο, που «βγάζουν» το Δήμο μας ασπροπρόσωπο (σε εθνικές, τοπικές και θρησκευτικές γιορτές, σε παρελάσεις, σε λιτανεύσεις Ιερών εικόνων, σε μουσικές εκδηλώσεις, σε άλλους γειτονικούς δήμους κλπ) και μας κάνουν περήφανους, λειτουργώντας μια από τις καλύτερες Φιλαρμονικές στη Χώρα μας. Συγχαρητήρια, καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες, στα παιδιά της Φιλαρμονικής μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.