HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απίστευτη εμφάνιση του Τσιτσιπά κόντρα στον Ναδάλ

Ανήμερα των 20ων του γενεθλίων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο 27 στον κόσμο (μέχρι σήμερα), έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον κάτοχο 17 ...

Ανήμερα των 20ων του γενεθλίων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο 27 στον κόσμο (μέχρι σήμερα), έκανε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον κάτοχο 17 τίτλων Grand Slam, 80 τίτλων συνολικά και Νο 1 στον κόσμο.

Το παιχνίδι
Ο 32χρονος Ισπανός ξεκίνησε εντυπωσιακά και πήρε το πρώτο σετ με 6-2 μέσα σε 35 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει μάλιστα και στο δεύτερο σετ με 4-2. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια του στον Καναδά όμως, κάπου εκεί άρχισε να βελτιώνει τα χτυπήματά και να δείχνει τη… σκληράδα του. Αρχικά μείωσε σε 4-3 και 5-4, πριν κάνει το πρώτο του break στον αγώνα, την πιο κατάλληλη στιγμή. Την ώρα που ο Ναδάλ σέρβιρε για το ματς, ο Τσιτσιπάς ήταν φανταστικός και ισοφάρισε σε 5-5, ξεσηκώνοντας το κοινό στο γήπεδο.

Αμέσως μετά μάλιστα, πέρασε και για πρώτη φορά μπροστά με 6-5 στα σετ, παίρνοντας και σετ πόιντ στο 12ο γκέιμ, πριν ο Ναδάλ στείλει τελικά το ματς στο τάι μπρέικ, κάνοντας το 6-6.

Εκεί οι δύο παίκτες έπαιξαν φοβερό τένις, προς τέρψιν και των θεατών, με τον Ισπανό να παίρνει όμως τελικά τη νίκη 7-6 (4) μέσα σε 1 ώρα και 8 λεπτά, κατακτώντας έτσι για 4η φορά στην καριέρα του το τρόπαιο του Rogers Cup.

Έγραψε ιστορία στο τουρνουά ο Τσιτσιπάς
 Πιο συγκεκριμένα, στον α’ γύρο νίκησε με 6-3, 7-6 (3) τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμχούν, Νο 24 στον κόσμο, στον β’ γύρο με 6-3, 7-6 (6) τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, Νο 8, ενώ στον γ’ γύρο με 6-3, 6-7 (5), 6-3 τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτοχο 13 τίτλων Grand Slam και 69 τίτλων συνολικά, Νο 10 στον κόσμο.

Ακόμη καλύτερος ήταν στη συνέχεια, αφού στα προημιτελικά απέκλεισε με σπουδαία ανατροπή 3-6, 7-6 (11), 6-4 τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο 3 στον κόσμο και περσινό νικητή της διοργάνωσης και στα ημιτελικά πάλι με… επική ανατροπή, 6-7, 6-4, 7-6 τον Νοτιοαφριακνό Κέβιν Άντερσον, Νο 6 στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.