Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προφυλακιστέος για την ληστεία σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάτρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο ένας εκ των τριών κατηγορουμένων, για την ληστεία σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου πήραν το χρηματο...

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες ο ένας εκ των τριών κατηγορουμένων, για την ληστεία σε παραλιακό ξενοδοχείο της Πάτρας, όπου πήραν το χρηματοκιβώτιο, τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Οι τρεις δράστες, είχε μεταβεί σε ξενοδοχείο στο Ρίο Πατρών, όπου άσκησαν σωματική βία στον φύλακα και αφαίρεσαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Η ληστεία τους όμως, εξελίχθηκε σε σκέτο Βατερλό: Οχι μόνο δεν βρήκαν λεφτά στο χρηματοκιβώτιο, αλλά άφησαν και ίχνη, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγες ώρες αργότερα σε καταυλισμό Ρομά στο Αίγιο.

Η σύλληψη των δραστών έγινε εφικτή μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.