HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΥΔΕΝΑ: Εκδήλωση του ΚΚΕ (ΚΟΒ Καλαβρύτων και Αιγιαλείας)

Από την ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και τις Κομματικές της Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι εξής πολιτικές δραστηριότητες σε...

Από την ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ και τις Κομματικές της Οργανώσεις, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι εξής πολιτικές δραστηριότητες σε περιοχές του νομού:

Κυριακή 5 Αυγούστου:
Στα Σουδενά του Δήμου Καλαβρύτων, οι ΚΟΒ Καλαβρύτων και Αιγιαλείας οργανώνουν εκδήλωση τιμής στους αγωνιστές, ηρωικούς μαχητές ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ-ΔΣΕ και τους εκτελεσμένους κομμουνιστές, της περιόδου 1941-49, στις 11πμ.
Θα μιλήσει η Ειρήνη Ακαρέπη, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και του ΤΓ Αχαϊας. Για την εκδήλωση θα αναχωρήσουν πούλμαν και από την Πάτρα στις 8πμ απ’ την πλατεία Τριών Συμμάχων.

Δευτέρα 6 Αυγούστου:
Στο Λαϊκό Θεατράκι στην οδό Γερμανού (Άνω Πόλη) στην Πάτρα, στα πλαίσια της λειτουργίας του θερινού σινεμά, η ΤΕ Αχαϊας του ΚΚΕ και το ΤΣ Εργατικού Τομέα της ΚΝΕ, θα προβάλουν την ταινία “Όταν ο Μάρξ συνάντησε τον Έγκελς”.
Θα προλογίσει ο Σπύρος Μπέτσης, μέλος του ΓΠ Δυτ. Ελλάδας και γραμματέας της ΤΕ Αχαϊας.

Τετάρτη 8 Αυγούστου:
Η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές Εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στον Άγιο Βασίλειο της ΔΕ Ρίου, στις 8:30μμ στο καφενείο “Χρονόπουλου”.
Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαϊας.
Η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στην πλατεία της Αρόης στις 8μμ.
Θα μιλήσει η Ελένη Μπιρλή, μέλος της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας και της ΤΕ Αχαϊας
Οι ΚΟΒ Αιγιαλείας (Αιγίου, Συμπολιτείας, Αν. Αιγιαλείας) διοργανώνουν παραδοσιακό – λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα “Κουνάβης” στο Αίγιο. Ώρα έναρξης στις 8:30μμ.
Θα χαιρετήσει ο Χρ. Λαϊνάς, μέλος της ΤΕ Αχαϊας και δημοτικός σύμβουλος Αιγιαλείας.

Πέμπτη 9 Αυγούστου:
Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας, οργανώνει ομιλία – συζήτηση με θέμα: “Πολιτικές Εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ”, στα Προσφυγικά στο αίθριο του Παμμικρασιατικού Συλλόγου, στις 8:30μμ.
Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαϊας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.