HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Επίσκεψη – αποστολή στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ραφήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη  8 Αυγούστου 2018 ο Πρόεδρος των Σχολικών Επι...

Επίσκεψη – αποστολή στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ραφήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη  8 Αυγούστου 2018 ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καλαβρύτων κ. Νικόλαος Μαγκαφάς προκειμένου να μεταφέρει εκπαιδευτικό και αθλητικό υλικό στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης που λειτουργούν στις πληγείσες περιοχές από εκπαιδευτικούς που εργάζονται εθελοντικά στη διάρκεια των θερινών τους διακοπών.
Η  πρόταση του Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά  βρήκε την αμέριστη υποστήριξη του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γεωργίου Λαζουρά καθώς και όλων των Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι επικρότησαν την πρόταση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η δράση πέραν του συμβολικού της χαρακτήρα, έχει και πρακτική διάστα83ση, καθώς το υλικό που διέθεσαν οι Σχολικές Επιτροπές  θα χρησιμοποιηθεί από τους μικρούς μαθητές , που αυτές τις δύσκολες για την περιοχή τους ημέρες απασχολούνται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ραφήνας  - Πικερμίου.
Το εκπαιδευτικό υλικό που παραδόθηκε περιελάμβανε βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, παζλ, επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια (Scrabble, Cluedo, Brainbox, Μονόπολη , Κουΐζ  κ.λπ.), υλικό ζωγραφικής (μπλοκ, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, λαδοπαστέλ, μαρκαδόρους), τετράδια, μολύβια, στυλό, πλαστελίνες και άλλα. Το αθλητικό υλικό αποτελείτο από μπάλες (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, χάντμπωλ) και  ένα τραπέζι για πιγκ πογκ  με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Μάλιστα το σετ πιγκ πογκ έλειπε εντελώς από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των υπευθύνων, πολλώ δε μάλλον των μικρών μαθητών.
Ο κ. Μαγκαφάς, ο οποίος μετέφερε το υλικό στις πληγείσες περιοχές, το παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ραφήνας Πικερμίου  κ. Χαχολάκη Γιώργο παρουσία του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς. Και οι δύο εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Δήμο Καλαβρύτων και δήλωσαν στον κ. Μαγκαφά ότι η αποστολή τέτοιου είδους υλικού τούς εξέπληξε πολύ ευχάριστα και δείχνει τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία του Δήμου Καλαβρύτων  σε θέματα παιδείας και σε ό,τι αφορά τους μαθητές.
Ο πρόεδρος  των σχολικών επιτροπών
Μαγκαφάς  Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.