HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαυραγάνης: «Να αρθούν οι αδικίες στα χωριά των Καλαβρύτων»

Με επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων συνέχισε τις επαφές του με τους πολίτες ο Αχαιός πρώην υ...

Με επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων συνέχισε τις επαφές του με τους πολίτες ο Αχαιός πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.
Ο Γ. Μαυραγάνης, στις συναντήσεις που είχε με κατοίκους, τόνισε ότι η ύπαιθρος έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δεν δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του πρωτογενή τομέα παραγωγής, όπως είναι η βαριά φορολογία, και παράλληλα της στερεί βασικές υποδομές (κατασκευή νέου οδικού δικτύου, αναβάθμιση του υπάρχοντος κ.ά.). «Πρέπει να αγωνιστούμε για να αρθούν οι αδικίες στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Καλαβρύτων. Ο τόπος μας πρέπει να αποκτήσει αυτά που δικαιούται και είναι ενταγμένα στο πλαίσιο του οράματός μας για τη Νέα Αχαϊα, με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υφυπουργός.
Επίσης, ο Γ. Μαυραγάνης αντάλλαξε απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε.
Τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει την αποκλειστική ευθύνη για την δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, και τη λύση θα κληθεί να δώσει σύντομα ο ελληνικός λαός. «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό» επεσήμανε ο πρώην
υφυπουργός και πρόσθεσε ότι έχουν εξαντληθεί για την Ελλάδα τα όρια μιας παρέας ανθρώπων που ενδιαφέρεται μόνο για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.