HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: Στην 5η θέση των μεταλλίων η Ελλάδα

Απόλυτα επιτυχημένα ήταν η παρουσία της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βερο...

Απόλυτα επιτυχημένα ήταν η παρουσία της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βερολίνο.
Η Ελλάδα βρέθηκε στην πέμπτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων με τα τρία χρυσά που κατέκτησαν ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος, η Κατερία Στεφανίδη στο επί κοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.
Τη λίστα των επιτυχιών συμπλήρωσαν με ασημένια μετάλλια η Νικόλ Κυριακοπούλου με τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400μ. ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» αποτέλεσε η τρίτη θέση του Δημήτρη Τσάμη, ο οποίος στα 36 του «πέταξε» στα 16.78μ και πήρε την 3η θέση στον τελικό του τριπλούν.
Στην πρώτη θέση βρέθηκε η ομάδα της Πολωνίας με 7 χρυσά μετάλλια και 12 στο σύνολο ενώ την πρώτη τριάδα με έξι χρυσά μετάλλια συμπλήρωσαν η Γερμανία (16 στο σύνολο) και η Μεγάλη Βρετανία (17 στο σύνολο).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.