HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Εικόνες ντροπής από ασυνείδητο αλλά... άφησε αποτυπώματα...

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν Καστριώτες  στη θέση ρακιά στο δρόμο προς Αγία Βαρβάρα, με ασυνείδητο να έχει μετατρέψει την περιοχή σε σκουπ...

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν Καστριώτες στη θέση ρακιά στο δρόμο προς Αγία Βαρβάρα, με ασυνείδητο να έχει μετατρέψει την περιοχή σε σκουπιδότοπο. 
Μετά από καταγγελίες συγχωριανών για παράνομη ρίψη σκουπιδιών στα όρια της κοινότητας Καστριών ο πολιτιστικός σύλλογος και ο πρόεδρος της κοινότητας προέβησαν σε αυτοψία - έρευνα και διαπίστωσαν προς πράγματι στα Καστριά και στη θέση ΡΑΚΙΑ στο δρόμο προς Αγία Βαρβάρα και 500 μέτρα από κάδους που υπάρχουν στο χωριό Καστριά από την μια πλευρά και στην θέση κλεισούρα από την άλλη 150 μέτρα από την άσφαλτο έχουν ριφθεί απορρίμματα επιβλαβής για το περιβάλλον και τα ζώα ( σάκοι ζωοτροφών - σκυλοτροφών, παπούτσια, ρούχα, απομεινάρια –συσκευασίες φυτοφαρμάκων κ.α.).
Εντός σακούλας μαζί με συσκευασία από φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούσε (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ) ο οποίος κατάγεται από όμορο χωριό βρέθηκε τιμολόγιο που αποκαλύπτει τα στοιχεία του. 
Το Δ.Σ του Συλλόγου και ο πρόεδρος του χωριού ΑΠΑΙΤΕΙ και καλεί τον Ασυνείδητο (επιεικής χαρακτηρισμός) να μαζέψει τα απορρίμματα του που απέθεσε ΑΜΕΣΑ και ελπίζει στην άμεση ανταπόκριση, ώστε να μην προβούν σε περεταίρω ενέργειες.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.