HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά μάγεψαν στο Αρχαίο Θεάτρο Αιγείρας

O απαράμιλλης ομορφιάς xώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου για να υποδεχθεί ...

O απαράμιλλης ομορφιάς xώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου για να υποδεχθεί πλήθος κόσμου για την εξαιρετική συναυλία που πραγματοποιήθηκε από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά.
Ο επιβλητικός χώρος του μνημείου που ανοίγει σταθερά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας την επίσκεψη σε αυτό με κάποια καλλιτεχνική δράση, φέτος φιλοξένησε το μοναδικό καλλιτεχνικό δίδυμό. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσίασε τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της με μουσική από κινηματογραφικές ταινίες όπως η  «Πολίτικη Κουζίνα» το “Babam ve Oglum”, το πρόσφατο «1968» και άλλες, που ταξίδεψαν το κοινό στο μακρινό Καζακστάν, στη Ρωσία και στην Κωσταντινούπολη. Η Έλλη Πασπαλά ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο παλιότερα και νέα τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα καθηλώνοντας το κοινό.
Τη συναυλία χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας Γεώργιος Γιοβάς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ενώ παρόντες ήταν τουλάχιστον 900 θεατές οι οποίοι είχαν γεμίσει από νωρίς τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί πλησίον του μνημείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.