HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το  τουρνουά μπάσκετ 3x3 "Γεώργιος Δημήτρουλας" που διοργάνωσε το Κέντρο παιδιού νεολαίας ...

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 3x3 "Γεώργιος Δημήτρουλας" που διοργάνωσε το Κέντρο παιδιού νεολαίας και άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και το Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων.
Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών, οι γεμάτες κερκίδες, η άρτια διοργάνωση και κυρίως ο σκοπός που ήταν να τιμηθεί η μνήμη του εκλεκτού Καλαβρυτινού, που πρόσφερε πολλά και έφυγε πρόωρα, Γιώργου Δημήτρουλα, ήταν τα στοιχεία εκείνα που έκανα το τουρνουά, αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού για τα Καλάβρυτα. 
Τρεις μέρες, 30 αθλητές σε 20 αγώνες έδωσαν θέαμα και πρόσφεραν συγκινήσεις μέσα σε άκρως αθλητικό πνεύμα.
Πριν την έναρξη του σημερινού τελικού, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιώργου Δημήτρουλα και ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας που παρέλαβε ο πατέρας του εκλιπώντος.
Ακολούθησε ο τελικός που μετά από ένα πολύ καλό αγώνα επικράτησαν οι GOLDEN STEAKS των OVER 30. Στο ενδιάμεσο και στο τέλος έγιναν οι προκριματικοί και τελικού διαγωνισμού τρίποντων που κέρδισε ο Βασίλης Κοτσίρης.
Η μεγάλη γιορτή έκλεισε με τια απονομές:
Δείτε ρεπορτάζ και βίντεο από την live μετάδοση του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.