HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μπόσι ο Κώστας Σπαρτινός για τα προβλήματα του δρόμου και των μετακινήσεων

O Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, έκανε σήμερα τη διαδρομή του σχολικού για να διαπιστώσει την έκταση του προβλήματος στο Μ...

O Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, έκανε σήμερα τη διαδρομή του σχολικού για να διαπιστώσει την έκταση του προβλήματος στο Μπόσι Καλαβρύτων! 

Ξεκάθαρη απάντηση από την Πολιτεία σχετικά με τη βελτίωση της οδικής διασύνδεσης των οικισμών Μπόσι και Νιχώρι και τη ασφαλή καθημερινή μεταφορά των παιδιών κατά τη νέα σχολική χρονιά (σχολ. έτος 2018-2019) στο σχολείο των Καλαβρύτων (αφού το σχολείο Πετσάκων δεν λειτουργεί πλέον), ζήτησαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό κάτοικοι από τον οικισμό Μπόσι των Καλαβρύτων.       
Ο αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη γραμματέα του Τέση Μακρυγιάννη, βρέθηκε από το πρωί διαδοχικά σε Πετσάκους και Μπόσι. 
Εκ μέρους των κατοίκων τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ιωάννης Λυρίτης, ενημερώνοντας για την τεράστια προσπάθεια που έγινε πέρυσι προκειμένου να μην μείνουν εκτός μαθημάτων τα παιδιά από το Μπόσι και το γεγονός ότι η λύση δόθηκε με απευθείας μίσθωση ιδιωτικού οχήματος και ιδιώτη οδηγού από την Περιφέρεια, μετά από υπόδειξη του Συλλόγου.        
Η συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση της επιτόπιας ενημέρωσης, έγινε με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου των Πετσάκων και κατοίκους και διήρκησε περίπου ένα τρίωρο.
Προηγουμένως ο βουλευτής πέρασε ο ίδιος από τη διαδρομή που κάνουν καθημερινά τα παιδιά προκειμένου να διαπιστώσει προσωπικά την κατάσταση του οδοστρώματος.
Ο αχαιός βουλευτής δεσμεύθηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά για να λυθεί το πρόβλημα.         
Παρόντες στην συζήτηση η γραμματέας του Εξωραϊστικού Μαίρη Βασιλείου και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κώστας Διαμαντόπουλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.