HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: Το Πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ  ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ Παρασκευή 10 Αυγούστου Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας διοργανώνει στις 10 Αυγ...


ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ 
ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ
Παρασκευή 10 Αυγούστου
Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας διοργανώνει στις 10 Αυγούστου 2018, στις 8 το απόγευμα στον ξενώνα «το Γρέκι» , εκδήλωση με θέμα «Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Λειβαρτζίου – πορεία στο χρόνο». Μετά το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους και τους σύντομους χαιρετισμούς, το εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό θέμα θα παρουσιάσει ο συμπατριώτης μας Συγγραφέας-Λογοτέχνης και Λαογράφος κ. Νίκος Παπακωνσταντόπουλος.
Σάββατο 11 Αυγούστου
Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής, διοργανώνει στις 11 Αυγούστου 2018 και ώρα 8μμ στην κεντρική πλατεία του χωριού, εκδήλωση με θέμα «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος: Η Γενοκτονία των Ποντίων πριν 100 χρόνια - Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων πριν 75 χρόνια». Το θέμα θα αναπτυχθεί μέσα από ιστορικά στοιχεία και ντοκουμέντα και με αναφορές στην παράλληλη ιστορία Αρκαδίας και Πόντου.  Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ακόμη μουσική του Πόντου και των Καλαβρύτων, προβολή ντοκιμαντέρ, ομιλίες, χαιρετισμούς κλπ.
Παρασκευή 17 Αυγούστου 
Με πρωτοβουλία του Τοπικού συμβουλίου, τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων και την ένθερμη υποστήριξη των Συλλόγων Λειβαρτζινών Αθήνας και Πάτρας, διοργανώνεται στις 17 Αυγούστου 2018, στις 9 μμ, Ρεμπέτικη Βραδιά στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ελάτε να διασκεδάσουμε!
Οι διοργανωτές προσκαλούν κάθε Αρχή,  Πολιτιστικούς Φορείς, συμπολίτες και συγχωριανούς να παρευρεθούν και να μας συμπαρασταθούν στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις. 
Το Τοπικό Συμβούλιο και 
Ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.