HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Ξυλοκόπησαν άγρια 46χρονο - Δύο συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, σε καταυλισμό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, σε καταυλισμό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού, με δυο ακόμα ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 43 και 36 ετών, προξένησαν σωματική βλάβη σε 46χρονο ημεδαπό, χτυπώντας τον με τα άκρα τους στο σώμα του.
Σημειώνεται, ότι νωρίτερα στο Αίγιο, άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει, από σταθμευμένο αυτοκίνητο του 46χρονου παθόντα, μια τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση του νόμου περί όπλων
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό με αγνώστου τύπου πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα η βολίδα του φυσιγγίου να καταλήξει σε αυλή 40χρονης ημεδαπής, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός άτομου ή φθορά αντικειμένου. 
Επισημαίνεται ότι στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, οι οποίοι περισυνέλεξαν και κατέσχεσαν την βολίδα.  

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ποσότητα βενζίνης από ρεζερβουάρ σταθμευμένης μοτοσικλέτας.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 26χρονη ημεδαπή, διότι  δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας ζώου ιδιοκτησίας της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.