Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τ...

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, πέντε 20χρονες αλλοδαπές, διότι ενεργώντας από κοινού, έσπασαν  υαλοπίνακα πόρτας, κτιρίου του Ο.Σ.Ε. και στη συνέχεια μια από αυτές άνοιξε με κλειδί που της είχε παραχωρήσει ο προαναφερόμενος Οργανισμός, ερμάριο μέσα στο οποίο βρίσκονταν διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και παράβαση του νόμου για έκδοση ταυτοτήτων
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα, στην περιοχή ‘’Κουλούρα’’ Αιγίου Αχαΐας, αφαίρεσε ποδήλατο 47χρονου ημεδαπού.
Το κλεμμένο ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι δεν έχει προβεί σε έκδοση ατομικού δελτίου αστυνομικής ταυτότητος,

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή -3.500- ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.