HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα 10 Αυγούστου στο ένθετο της «Πελοποννήσου» για τα Καλάβρυτα

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου με την «Πελοποννησιακή 'Λαύρα» το ειδικό ένθετο της «Πελοποννήσου» Φέτος η δημοτική αρχή τω...

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 10 Αυγούστου με την «Πελοποννησιακή 'Λαύρα» το ειδικό ένθετο της «Πελοποννήσου»
Φέτος η δημοτική αρχή των Καλαβρύτων επέλεξε να περιορίσει το δικό της πρόγραμμα εκδηλώσεων, αφήνοντας χώρο στην ιδιαίτερα μεγάλη, συλλογική και ιδιωτική πρωτοβουλία. Με εξαίρεση το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που βρέθηκε πρόσφατα στα Καλάβρυτα, υπό την αιγίδα του δήμου αλλά και την παράσταση «Ανδρομάχη» του Ευριπίδη αυτή την Τρίτη στον Αρχαίο Κλείτορα, το βάρος του δήμου έχει δοθεί στην ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Πολύκεντρου.
Σύλλογοι, σωματεία αλλά συμπατριώτες φίλοι των Καλαβρυτινών από την Πάτρα, προγραμματίζουν αυτές τις ημέρες επετειακές εκδηλώσεις στον τόπο καταγωγής τους.

@ Το Ολoκαύτωμα των Εβραίων στα Καλάβρυτα
Μια «γέφυρα ειρήνης» από μαρτυρικές πόλεις-τόπους εγκαινιάζεται αυτή την Τρίτη 14 του μηνός στα Καλάβρυτα από την Πρέσβειρα της Πολωνίας Αννα Μπάρμπαζακ. Πρόκειται για την Έκθεση με φωτογραφίες και κείμενα από το Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Αουσβιτς - Μπιρκενάου.
Η Εκθεση παρουσιάζει τη μοίρα των Εβραίων στο Γερμανικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης του Αουσβιτς, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που απελάθηκαν από την Ελλάδα. Εχει σχεδιασθεί, με τη συνεργασία της πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα, του Κρατικού Μουσείου Αουσβιτς - Μπιρκενάου και του Δήμου των Καλαβρύτων.

@ Εμπρακτη στήριξη στα παιδιά
Στήριξη δομών φιλοξενίας αστέγων οικογενειών και παιδιών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου από τις Σχολικές Επιτροπές των Καλαβρύτων.

@ Σύναξη κληρικών με Αμβρόσιο
Ο Μητροπολίτης βρέθηκε με κληρικούς και γέροντες στα Καλάβρυτα. Υποσχέθηκε συνέχεια στο πνευματικό και φιλανθρωπικό πεδίο δράσης.

@ Πανόραμα κινεζικών παραδοσιακών χορών
Η «Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας 'Η Αγία Λαύρα» φιλοξενεί και διοργανώνει τρεις μοναδικές παραστάσεις παραδοσιακών κινεζικών και ελληνικών χορών.

@ Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες αγωνιστές
Εκδήλωση στα Σουδενά από τις οργανώσεις του ΚΚΕ σε Αίγιο και Καλάβρυτα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.