Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βραβείο στην TEMAK για την περιβαλλοντική της δράση!

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο κτήμα «Αριάδνη», περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολ...

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο κτήμα «Αριάδνη», περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και experts σε θέματα περιβάλλοντος, με διοργανώτρια την εταιρεία την Boussias Communications.
Στα Environmental Awards 2018, η ΤΕΜΑΚ συμμετείχε και κατέκτησε το βραβείο SILVER στην Ενότητα Β. Sustainable Activities, Β2. Sustainable Product or Service  -  ΤΕΜΑΚ WATER KIOSK - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Με τη βράβευση αυτή αναδείχθηκε μια νέα τεχνολογία και καινοτόμος λύση για την παραγωγή ποσίμου νερού σε περιοχές που το υπάρχον νερό είναι μη πόσιμο. Το ΤΕΜΑΚ Water Kiosk διασφαλίζει την επάρκεια καθαρού ποσίμου νερού όλο το έτος με πολύ χαμηλό κόστος, συγκρινόμενο με το υψηλό κόστος παραγωγής και αγοράς του εμφιαλωμένου νερού. Επίσης, η τεχνολογία αυτή φέρει ανάπτυξη στις περιοχές εγκατάστασης και είναι ιδανική για πόλεις, μικρά χωριά- οικισμούς, σχολεία, μαρίνες προσάραξης σκαφών κτλ.  
Το Βραβείο παρέλαβαν στελέχη της ΤΕΜΑΚ Α.Ε. ο κος Κολογγιός Ζώης - Γενικός Διευθυντής και ο κος Μάτος Στάθης- Διευθυντής Πωλήσεων.
Η Βράβευση  αυτή  ήλθε  ως συνέχεια των προηγούμενων βραβεύσεων της ΤΕΜΑΚ, του Gold Βραβείου στα Best City Awards 2017 για λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης με φωτοβολταϊκά και του Παγκόσμιου Δεύτερου Βραβείου Νερού “Mohammed Bin Rashid Al Maktoum Global Water Award” για την εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για το πρόβλημα της λειψυδρίας στον κόσμο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει: 
Εμείς στην ΤΕΜΑΚ, μέσα από την πολυετή και αδιάλειπτη ευαισθητοποίηση μας για το περιβάλλον καθώς και την ευθύνη που έχουμε αναλάβει να διαφυλάσσουμε το αποτέλεσμα στο ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, θα συνεχίσουμε με Αφοσίωση, Αγάπη και Συνέπεια, να πρεσβεύουμε την αξία του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.