HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με "μουντιαλική" μπάλα η Super League

Το τοπίο παραμένει "θολό" στη Super League, καθώς το ΔΣ αποφάσισε την αναβολή της κλήρωση για την 9η Αυγούστου. Ενέκρινε, ωστόσ...

Το τοπίο παραμένει "θολό" στη Super League, καθώς το ΔΣ αποφάσισε την αναβολή της κλήρωση για την 9η Αυγούστου. Ενέκρινε, ωστόσο, τη νέα μπάλα με την οποία θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας για τη νέα σεζόν (2018/2019).

Είναι η Adidas Telstar Mechta, με την οποία διεξήχθησαν τα νοκ-άουτ ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:
"- Η επίσημη μπάλα Telstar Mechta που αποκαλύφθηκε στη Knock-Out φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, παρουσιάζεται για το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή 2018-2019

- Το νέο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο είναι ιδανικό για το γήπεδο όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται με κάθε αγώνα –

Με την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για τη σεζόν 2018-2019, η adidas παρουσιάζει τη νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος. Το έντονο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο της Telstar Mechta είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα της χώρας που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από τον παλμό και την ένταση τόσο των παικτών εντός γηπέδου, όσο και των φιλάθλων.

Το όνομα της, Mechta, μεταφράζεται ως "όνειρο" ή "φιλοδοξία" στα Ρώσικα και η μπάλα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά όπως η Telstar 18 που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την υψηλή ένταση που επικράτησε στη Knock-Out φάση του 2018 FIFA World Cup™.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.