HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προχωρούν οι εργασίες για την γραμμή Ρίο - Ψαθόπυργος

Το σύγχρονο τρένο έρχεται ακόμα πιο κοντά στην Πάτρα. Οι εργασίες κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προχωρούν και εντός των επόμ...

Το σύγχρονο τρένο έρχεται ακόμα πιο κοντά στην Πάτρα. Οι εργασίες κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προχωρούν και εντός των επόμενων ημερών θα μετακινηθεί η στάση του Ρίου από τον ομώνυμο σταθμό (στο ύψος της Σόμερσετ) περίπου 200 μέτρα προς την πλευρά της Πάτρας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί κινητικότητα στην περιοχή, που έχει την εξήγησή της στην πρόοδο των εργασιών. Η μεταφορά κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αναπτύξει εκεί τις εργασίες ο ανάδοχος του τμήματος Ψαθόπυργος-Ρίο.

Διαμορφώνεται ήδη ένα τμήμα οικοπέδου, στο οποίο θα λειτουργήσει η νέα στάση του Ρίου. Για το θέμα εκτιμάται ότι θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις ώστε να ενημερωθούν οι χρήστες του Προαστιακού που μετακινούνται καθημερινά με το μέσο σταθερής τροχιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.