HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλοπές κινητών, απόπειρες ανθρωποκτονίας και σακουλάκια... κάνναβης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 46χρονος αλλοδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του, πλησίασε μια 55χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή και της αφαίρεσε με την μέθοδο της απασχόλησης την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα καλλυντικά.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 16χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από ημεδαπό με την μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για πρόκληση διακεκριμένων φθορών
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι προκαλούσε φθορές σε λαμπτήρες δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι χθες το πρωί εισήλθε σε φροντιστήριο και αφαίρεσε από 17χρονη ημεδαπή το κινητό της τηλέφωνο.

Συλλήψεις ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες 19-7-2018, στην Πάτρα, στο πλαίσιο ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, τέσσερις ημεδαποί, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχεθήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά περισσότερα από πέντε γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου  Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών και ενός μηνός για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστείας και κλοπές κατ΄ εξακολούθηση.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη,  προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, στο πλαίσιο ελέγχων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχεθήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν περίπου έξι γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στην Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.