HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας δάσκαλος στην ομάδα των Καλαβρύτων

Τρίτη μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη ενός από τα ανερχόμενα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου, του νεαρού Γιώργ...

Τρίτη μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη ενός από τα ανερχόμενα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου, του νεαρού Γιώργου Μενύχτα. Ο νεαρός φοιτητής της παιδαγωγικής ακαδημίας Πάτρας, είναι γιος του επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή των Καλαβρύτων, Γιάννη Μενύχτα από την Γουμένισσα Καλαβρύτων που άφησε το στίγμα του στον τοπικό αθλητισμό. 
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ως εξής:  
Παίκτης της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, είναι από σήμερα, ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  Γιώργος Μενύχτας. Ο νεαρός, υψηλόσωμος μέσος αγωνιζόταν με επιτυχία στην ομάδα του Α.Ο. Γαλήνη Πατρών και είναι γιος του επί σειρά ετών παίκτη της ομάδας των Καλαβρύτων, Γιάννη Μενύχτα από την Γουμένισσα Καλαβρύτων.Είναι γεννημένος το 1999 και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα είναι φοιτητής στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει το νέο παίκτη στην οικογένεια της Α.Ε.Κ. και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία. 
ο πατέρας του Γιώργου Μενύχτα, Γιάννης με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.