HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έχασε με ανατροπή ο Αστέρας από τη Χιμπέρνιαν

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τα δύο γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου στο πρώτο ημίχρονο (το δεύτερο γκολάρα), αλλά δεν τα κατάφερε στο δεύτερο. ...

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τα δύο γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου στο πρώτο ημίχρονο (το δεύτερο γκολάρα), αλλά δεν τα κατάφερε στο δεύτερο. Δέχθηκε τρία γκολ από τη Χιμπέρνιαν, γνώρισε την ήττα (3-2) στο "Easter Road" και με "όπλο" τα δύο εκτός έδρας γκολ θα παίξει για την πρόκριση από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στη ρεβάνς του  "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (2/8, 21:00).

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Νιλ Λένον): Μπογκντάν, Γουίτακερ (46' Γκρέι), Χάνλον (90'+4' Πόρτεους), ΜακΓκιν, Σλίβκα, Μπόιλ, Μάλλαν, Στίβενσον, Καμπέρι, ΜακΓκρέγκορ, Αμπρόουζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (56' Ρόλε), Καλτσάς (77' Άνχελ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (86' Χριστόπουλος), Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.