Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας σε Βλασία και Κέρτεζη

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας ανεβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι στα χωριά μας! Έτσι, στις 20 Ιουλίου θ...

Οι Ταξιδευτές της Πρόζας της ένωσης των Καλαβρυτινών της Πάτρας ανεβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι στα χωριά μας! Έτσι, στις 20 Ιουλίου θα βρίσκονται στην κελαρυστή μας Κέρτεζη και στις 22 Ιουλίου στην πανέμορφη Βλασία μας! Οι Ταξιδευτές μας ευχαριστούν από καρδιάς το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά για την προσφορά της μεταφοράς της ομάδας μας. 
Το ταξίδι της ομάδας συνεχίζεται στις 25 Ιουλίου στο μαγευτικό Αστρά της Δίβρης, ενώ για πρώτη φορά η ομάδα μας θα κάνει στάση φέτος στις 17 Αυγούστου στη μοσχομυριστή Σκοτάνη των Καλαβρύτων.
Η ομάδα μας γιορτάζει τα δέκα χρόνια της με ένα ξεχωριστά αγαπημένο θεατρικό έργο, το "Ένας βλάκας και μισός" του Δημητρίου Ψαθά. 
Οι εμφανίσεις μας ξεκίνησαν φέτος από τις 18 Μαΐου και πρόκειται να ολοκληρωθούν στις 17 Αυγούστου φθάνοντας έτσι τον αριθμό των 40 περίπου παραστάσεων. Όλες οι παραστάσεις των Ταξιδευτών της Πρόζας είναι με ελεύθερη είσοδο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.