Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Έτοιμες και για βραδινές δραστηριότητες οι αθλητικές εγκαταστάσεις

Πρόκειται για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο χώρο του γηπέδου που βρίσκεται ανάμεσα στο συνοικισμό Μάνεσι – Μπούμπουκα. Με επιμονή ...

Πρόκειται για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο χώρο του γηπέδου που βρίσκεται ανάμεσα στο συνοικισμό Μάνεσι – Μπούμπουκα. Με επιμονή και συλλογική προσπάθεια πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων.
Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται η εγκατάσταση εικοσιτεσσάρων προβολέων, σε έξι δωδεκάμετρους σε ύψος ιστούς, ώστε να φωτίζεται όλος ο χώρος του γηπέδου. Από εδώ και στο εξής μικροί και μεγαλύτεροι δημότες μας που αγαπούν τον αθλητισμό θα έχουν στη διάθεσή τους τον όμορφο αυτό χώρο και για βραδινή αθλητική δραστηριότητα.
Επιπλέον, στην είσοδο του γηπέδου μας κατασκευάστηκε μια όμορφη πέτρινη βρύση για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλουμένων αλλά και των περαστικών. Είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό στολίδι του χώρου. Η μαγευτική φύση ολόγυρα και το δροσερό νερό της βρύσης αποτελούν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο στους επισκέπτες.
Η νέα αυτή παρέμβαση αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το αθλητικό μας κέντρο μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο χώρο αθλητισμού. Μελλοντικά ευελπιστούμε με τη βοήθεια όλων μας να γίνουν σιγά-σιγά περισσότερες προσπάθειες ανακατασκευής και συντήρησης των δαπέδων του γηπέδου καθώς η φθορά του χρόνου έχει καταστρέψει το χώρο τους. Έτσι θα δημιουργήσουμε και θα παραδώσουμε ένα γήπεδο το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στα χωριά μας και την ευρύτερη περιοχή.
Εν κατακλείδι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Καλαβρύτων και ειδικά τον δήμαρχο κ. Λαζουρά Γεώργιο, τον αντιδήμαρχο κ. Χουλιάρα Δημήτριο, τον προϊστάμενο τεχνικών έργων κ. Σωτηρόπουλο Παρασκευά που χωρίς την δική τους συνδρομή θα ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου. Επίσης τον πρόεδρο της τοπικής μας κοινότητας κ. Κουτρουμάνη Ιωάννη για την επίβλεψη και συνεισφορά του.
Επίσης, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρυονερίου και τους κατοίκους των χωριών μας Μάνεσι και Μπούμπουκα για την οικονομική τους στήριξη και αρωγή τους σε κάθε συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μας και διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου Κατερίνα Νικολακοπούλου
H Κατερίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1991 και μεγάλωσε στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές. Έχει εργαστεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Επίσης, είναι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων και ασχολείται με την αρθρογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.