HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γενική συνέλευση και συζητήσεις για συμπαίκτες στον Απόλλωνα Πατρών

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Απόλλωνα Πατρών που πλέον σχεδιάζει την επόμενη μέρα στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώ...

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Απόλλωνα Πατρών που πλέον σχεδιάζει την επόμενη μέρα στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Καραπάνος αναφερόμενος στην απόρριψη της προσφυγής τόνισε «Δεν υπάρχει απόφαση. Σε κάθε απόφαση υπάρχει ένα σκεπτικό και ένα διατακτικό. Εμείς έχουμε το διατακτικό και δεν έχουμε το σκεπτικό. Είναι πρωτοφανές αυτό αφού δεν μπορούμε  να την προσβάλλουμε καθώς δεν ξέρουμε τι γράφει η απόφαση. Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα στην Α2 εθνική αλλά οι δικαστικές ενέργειες μας θα συνεχιστούν».

Ο Απόλλωνας θα πάει σε γενική συνέλευση στις 30 Ιουλίου αφού το διοικητικό κομμάτι που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Και όπως λέει ο Κώστας Καραπάνος «Γίνονται επαφές και θα συνεχιστούν οι συζητήσεις αφού ψάχνουμε συμπαίκτες  που θα μπορέσουν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα. Στα δια ταύτα θα φανούν όλα και αν υπάρξει οικονομική βοήθεια για την ομάδα».

Και ερωτηθείς αν η δεύτερη χρονιά του Απόλλωνα θα είναι πιο δύσκολη στην Α2 εθνική τόνισε «Αγωνιστικά εκτιμώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι σε χειρότερη μοίρα από πέρυσι. Θα είναι πιο χαμηλό το επίπεδο, αλλά δεν παύει δεν είναι μια δύσκολη χρονιά για τον Απόλλωνα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.