Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Φρόντιζε ηλικιωμένους για να τους... ξαφρίζει

Συνελήφθη, προχθές (9-7-2018) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 64χρονη ημεδαπή, σε βάρο...

Συνελήφθη, προχθές (9-7-2018) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 64χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ηλικιωμένων ημεδαπών, η 64χρονη εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός στην οικίας τους, είχε αφαιρέσει μέχρι και τις 4-7-2018, συνολικά το χρηματικό ποσό των (20.000) ευρώ, μέσα από ντουλάπα του σπιτιού.
Επιπλέον, η 64χρονη αφαίρεσε προχθές 9-7-2018, μια κάμερα που είχαν εγκαταστήσει οι παθόντες στην οικία τους, μετά την διαπίστωση της κλοπής του χρηματικού ποσού, ενώ όταν έγινε αντιληπτή από συγγενείς των παθόντων, τους την  παρέδωσε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην 64χρονη αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα από κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (750) ευρώ.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.