HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Πρόταση κατάργησης για φέτος της Γ΄κατηγορίας.

Το πρόβλημα στην κατάρτιση της Γ΄κατηγορίας, καλείται να λύσει η ΕΠΣ Αχαΐας, τις επόμενες ημέρες.   Τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση τ...

Το πρόβλημα στην κατάρτιση της Γ΄κατηγορίας, καλείται να λύσει η ΕΠΣ Αχαΐας, τις επόμενες ημέρες.  
Τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΕΠΣ μετά από πρόταση του Κώστα Ντάσιου επεξεργάζεται τη λύση της προσωρινής (για φέτος) κατάργηση της Γ΄κατηγορίας και οι 13 ομάδες που την απαρτίζουν να συμμετάσχουν στην Β΄και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε 4 ομίλους!
Με την πρόταση αυτή, η ΕΠΣ Αχαΐας προκρίνει μόνο  για φέτος την κατάργηση της Γ κατηγορίας, αλλά να υποβιβάζονται από κάθε όμιλο της Β κατηγορίας  πέντε ομάδες ώστε του χρόνου να δημιουργηθεί και πάλι η Γ κατηγορία με 20 ομάδες και να είναι ανταγωνιστική κατηγορία. Ο Κώστας Ντάσιος, επικαλείται την περίπτωση του Σκεπαστού που αν δεν καταργηθεί η Γ΄ κατηγορία θα πρέπει κάθε δεύτερη εβδομάδα να μετακινείται στην Πάτρα 
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν με την επιστροφή του Άγγελου Δανιήλ από την Μόσχα όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα Beach Soccer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.